Tekst partner voor webbureaus

Als partner van webdevelopers help ik om complete websites op te leveren. Hierbij zorg jij als webbouwer voor de website en zorg ik voor de SEO-teksten.

Tekstbureau voor webdevelopers

Als SEO-copywriter weet ik als geen ander hoe ik teksten zó moeten schrijven, dat ze optimaal geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines. Oftewel: ik schrijf ze meteen ‘SEO-proof’.

Hoe werkt het?

Als webdeveloper heb je een goed beeld van hoe de website eruit komt te zien, en van de structuur die er gebruikt gaat worden. Wat je ons geeft, is de structuur en het doel van de pagina’s. Een kleine briefing op basis van steekwoorden is natuurlijk noodzakelijk om voor jouw klant de beste teksten te kunnen schrijven.

En dan ga ik aan de slag. Ik zorg dat je de teksten aangeleverd krijgt inclusief alle headings en meta beschrijvingen e.d. zodat je het alleen nog maar in de site hoeft te plaatsen en hoeft op te leveren aan je klant. Ik lever je eventueel zelfs de html versie van de teksten op, dan hoef je zelf alleen te zorgen dat de CCS in orde is.

Uiteraard werken ik whitelabeled en kun je gewoon zeggen dat jullie de teksten hebben geschreven ;-). Het is ook mogelijk om dit juist uit handen te geven; het coördineren van de content in samenspraak met de klant ka ik uiteraard ook voor je regelen. 

SEO-Copywriter Linda Noijens.nl inschakelen voor website teksten?

Ben jij op zoek naar een tekstbureau dat aan je zijde staat bij de oplevering van websites aan jouw klanten? Neem dan contact met me op!

Deel dit blog!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email