Meteen naar de inhoud
 

Ben je Holistisch coach, Reiki master, Energetisch coach, Spiritueel coach?! Het spirituele werkveld is nou eenmaal ‘ongrijpbaar’. Dat maakt het lastig om webteksten te schrijven waarmee je de juiste mensen aanspreekt. Hoe leg je nou uit wat je doet en voor wie? Hier twee tips voor ‘down to earth’ webteksten.

? Vertel over het resultaat. Mensen met klachten, pijn of problemen hebben behoefte aan een oplossing. Als jij ze voorhoudt wat het hen oplevert als ze bij jou komen, dan zullen ze daar zeker oren naar hebben!

?Benoem de belangrijkste klachten waarmee mensen bij jou komen. Ik weet dat het vooral als spiritueel healer super aantrekkelijk is om alle punten te noemen die je oplost voor iemand, maar (grote MAAR): veel mensen in dit vak zijn geneigd om problemen op te noemen waar mensen zelf geen weet van hebben. En als iemand niet het gevoel heeft dát probleem te hebben…. dan zullen ze zich níét aangesproken voelen! Mijn advies: kies maximaal 7 concrete klachten (de klachten waar mensen écht van wakker liggen en op Googlen voor een oplossing) en houd het daarbij! Meer mensen zullen zich aangesproken voelen tot deze 7 herkenbare klachten, dan tot allerlei dingen ‘waar ze toch geen last van hebben’.

Wil je leren bloggen voor je eigen praktijk? Download mijn gratis ebook!

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]