Meteen naar de inhoud

Terug

Testimonials

Linda schakelt snel en levert goede kwaliteit. Met kleine hoeveelheid informatie weten zij een pakkende en doeltreffende tekst te schrijven. Zeker een aanrader.

Wij laten regelmatig teksten voor onze klanten schrijven door Linda. En altijd naar onze tevredenheid én die van de klant. We hebben zeer diverse klanten (van fotografie tot campingartikelen), dus dat vergt het nodige inlevingsvermogen.

Complete website ‘dakdekkerNL’ herschreven en SEO Proof gemaakt door Linda. Snel maar vooral goed leesbaar werk afgeleverd. Contact (digitaal) en op afstand als zeer prettig ervaren. Aanrader.

We hebben onze blog en productteksten laten herschrijven. Het was voor ons een uitdaging om moeilijke technische teksten begrijpelijk leesbaar te maken. We zijn zeer tevreden met de snelheid en de manier hoe Linda dit aanpakt.

Snel en doortastend. Op korte termijn mooie, professionele teksten geschreven voor onze website. Zeer vriendelijk, flexibel en hulpvaardig. Kom in de toekomst zeker bij je terug.

"Ik ben heel blij dat ik de workshop bij haar heb gevolgd. Ik trek weer meer klanten aan via mijn website. Er is weer overzicht en meer rust voor mezelf. Ik ben haar heel dankbaar en raad haar zeker aan!"

Supersnelle aanlevering van goede teksten. We waren er heel blij mee ! dank je wel

Maar hoe vaak ik wel niet tegen hem gezegd heb, dat je echt goed schrijft. Je maakt het ook voor mij duidelijk 😅

De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!

Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en snelle levering van goede teksten.

Linda heeft de teksten herschreven voor onze website. De hoeveelheid tekst die wij hadden, heeft zij krachtig en doeltreffend geschreven. Linda Schakelt snel en levert goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

"Wat is dit gaaf. Een tekst aangeleverd en zo aangepast dat het meteen aanspreekt. Helemaal raak! Daarnaast een vlotte en positive reactie. Echt een aanrader."

Ik wilde je toch even meegeven dat ik zulke gave reacties ontvang op mijn site. Dat de teksten echt zo ontzettend mij zijn. Dat ze laagdrempelig zijn en toch precies verwoorden wie ik ben en wat ik wil doen. Ook mijn webdesigner gaf me een enorm compliment. Deze opstekers wilde ik graag met je delen, want zonder jou waren mijn teksten lang zo goed niet geworden!! Ik heb je al heel vaak bedankt, maar nu nog eens! Dank je wel, zonder jou had ik dit niet zo neer kunnen zetten.

5 sterren voor voorbereiding, inhoud en uitvoering van de workshop. Linda weet duidelijk en snel te benoemen wat de kern is. Op zo'n manier dat iedereen begrijpt waar het over gaat. Zij heeft hier ook minder woorden voor nodig dan ik!

Met Linda werken heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft me beter leren schrijven en ik weet nu hoe ik mijn blogs kan opbouwen zodat ze beter leesbaar zijn.

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen.

Voor mijn komende nieuwe website had ik nieuwe tekst materiaal nodig, en dan ook met een ander gezichtspunt, zodat de lezer direct begrijpt “hoe de vork in de steel zit”. Goede en pakkende teksten het resultaat en zullen dus binnenkort op mijn nieuwe website verschijnen. Zal er inde toekomst vaker gebruik van gaan maken.

Zo nu en dan sturen wij een opdracht door naar Linda en dan wordt het snel opgepakt. Ook het eindresultaat stemt ons tevreden. Ondanks dat je iets goed neergezet denkt te hebben, weet Linda het toch duidelijker te verwoorden en over te brengen naar de lezer.

Mijn ervaring met Linda Noijens als tekstschrijver is uitstekend! Er wordt zeer adequaat en professioneel gereageerd op je aanvraag. Met wat steekwoorden en richtlijnen worden er zeer duidelijke teksten geschreven die perfect aansluiten op wat ik voor ogen had.

Hele fijne workshop gevolgd bij Linda. Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.

Duidelijke uitleg over welke stappen je moet nemen om zelf website teksten of blogs te kunnen schrijven. Het was voor mij heel leerzaam, en is zeker een aanrader als je zelf met teksten aan de gang wil gaan.

Wat een toffe workshop! Zo fijn dat het live en echt interactief was in plaats van een bandje. Linda legt duidelijk en goed uit wat ze wil overbrengen. Leuke energie en neemt de tijd voor je vragen. Dikke aanrader!

Ik heb de workshop als heel waardevol ervaren en ben blij dat ik mij aangemeld heb.

Wat verrukkeliik laagdrempelig, leuk en to the point is de online workshop van Linda. Heerliik om na maanden (jaren ... ) ploeteren op website teksten door Linda meegenomen te worden. Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven.

Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda

Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.

Linda Noijens

Neem contact op!