Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Je ‘Over mij’ pagina is de pagina die mensen nog even checken voordat ze op de ‘koopknop’ drukken. Het is super belangrijk dat mensen hier een goed beeld krijgen van jou. Van jouw als ondernemer, maar ook van jou als mens. Je creëert met deze pagina de zogenaamde ‘gunfactor’. Ik raad je aan om deze drie punten te verwerken op je ‘Over mij’ pagina.

Jouw ‘Waarom’

Waarom doe jij wat je doet? Waarom ben jij gemotiveerd om je werk te doen? Waarom maakt jouw werk je een gelukkig(er) mens?

Een klein kijkje in je privéleven

Geef mensen een beeld van wie jij bent buiten je werk. Hoe woon je? Met wie woon je? Heb je kinderen? Huisdieren? Wat zijn je hobby’s? Het grappige is dat mensen hier echt op aanhaken. Mensen met dezelfde hobby’s bijvoorbeeld zullen eerder geneigd zijn om op je posts te reageren of om je aan te spreken via DM.

Je kernwoorden of kernwaarden

Waar sta jij voor? Welke kernwoorden of waarden omschrijven jou? Zo geef je mensen nog meer de kans om je te leren kennen.

En vergeet natuurlijk geen foto van jezelf op je ‘Over mij’ pagina te plaatsen! ?

Heel veel succes! ?

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.