Meteen naar de inhoud
 

Als je al lange tijd bezig bent met je webteksten, dan heb je er hoogstwaarschijnlijk ook niet erg veel plezier in. Het stroomt niet. Dit is meteen de eerste reden om niet te blijven hangen in je webteksten. Als je er niet blij van wordt omdat je het lastig vindt of omdat het je veel energie kost, dan is dus dus zonde van je tijd en moeite. Je komt niet verder en het kost je alleen maar energie. Kappen ermee! Er komt vanzelf een moment dat het wel stroomt. Bijvoorbeeld omdat je beter weet welke klanten je wilt helpen of omdat je beter weet hóé je klanten wilt helpen. 

Een andere reden om niet te blijven hangen in je webteksten is dat je geen website nodig hebt om een bedrijf te kunnen runnen. Ja, een website kan een uitstekend visitekaartje en een handige verkoop tool zijn, je bent er niet van afhankelijk. Als je jouw website NU live zou gaan, wat zou er dan gebeuren? Staan er dan over een half uur 100 klanten in de rij? …..

De laatste reden om niet te blijven hangen in je webteksten is omdat je jouw tijd beter kunt gebruiken om dingen te schrijven die jouw klanten écht willen weten. Ga hulp bieden, geef tips, geef inspiratie, ga ze helpen door ze een klein beetje op weg te helpen met het oplossen van hun probleem. Social media staan voor je klaar, gratis en 24/7. Maak hier gebruik van. Verspil je energie niet aan het overdenken van je homepage, het uitleggen van ‘jouw verhaal’… Gebruik je energie om vanuit jouw passie, je ambitie en de liefde voor jouw klanten te schrijven over dingen waar je hen VANDAAG mee helpt. Daar maak je pas een goede indruk mee!

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]