Meteen naar de inhoud
 

Tip 1: kopieer geen teksten

Klinkt nogal logisch maar het gebeurt zo vaak. En dat is echt zonde. Mensen willen graag klant bij je worden omdat ze jou als persoon leuk vinden, omdat jij hen aanspreekt en omdat ze vertrouwen op jouw expertise of talent.  Hoe meer je van jezelf in je teksten ‘legt’ hoe meer mensen zich echt aangesproken voelen.

Tip 2: Gebruik je eigen woorden

Gebruik woorden in je teksten die je in real life ook zou gebruiken. Zo voelen de juiste mensen zich aangesproken én mensen komen niet voor verrassingen te staan als ze eenmaal echt met je in gesprek gaan.

Tip 3: Zorg dat mensen actie kúnnen nemen

Vertel niet dat je iemand misschien wel zou kunnen helpen en dat ze eventueel op een dag wel contact met je op kunnen nemen. Geef jouw potentiële klanten altijd een optie om meteen klant te worden. Wanneer je niet direct iets ‘verkoopt’ op je website, zorg er dan in elk geval voor dat mensen een ‘lead’ kunnen worden. Ofwel: geef mensen de mogelijkheid om iets te downloaden of zich aan te melden voor een gratis event (bijvoorbeeld). Zo identificeer jij jouw potentiële klanten. 

Succes! ?

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]