Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 
Het schrijven van teksten is één ding. Het schrijven van teksten die de juiste indruk maken op je lezers is een heel anders ding. Want wat wil jij eigenlijk met je teksten bereiken? Wat wil je dat mensen doen op jouw website? En hoe komen ze überhaupt op je website?

4 tips om vast te stellen wat je moet schrijven

1. Wat onderscheid jou van je concurrenten? Wat doe je anders. Verwoord dit voor jezelf. Doe je eigenlijk hetzelfde als je conculega’s? Focus dan op je aanpak. Let hierbij vooral op het ‘hoe’. Hoe communiceer jij met je klanten? Hoe prettig is het om met jou te werken?

2. Welk probleem los jij op voor jouw klanten? Waar help je hen mee? Help je hen -bij wijze van spreken- om van rugklachten af te komen? Of help jij hen door het mogelijk te maken om weer te spelen met (klein)kinderen? Om zich weer vrij en beweeglijk te voelen? Om weer hun eigen veters te kunnen strikken waardoor ze zich ‘gewoon’ voelen?

3. Wat zijn de praktische voordelen van werken met jou? Kunnen ze je makkelijk bereiken? Heb je bepaalde materialen of merken die je gebruikt? Beschik je over speciale opleidingen waardoor men weet dat ze men een professional te maken hebben? Kunnen ze snel bij je terecht?

4. Maak een betrouwbare indruk op je lezers door het plaatsen van reviews. Wanneer andere vertellen hoe blij ze met je zijn, wat werken met jou of een bezoek aan jou ze heeft opgeleverd, dan maakt dat vele malen meer indruk dan wanneer je zelf vertelt hoe fantastisch werk je doet.

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.