Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Als content marketeer heb ik één doel voor ogen: jou helpen je webteksten op de juiste manier te presenteren. Ik geloof niet in het maken van een ster schrijver, want ik denk dat iedereen zijn eigen unieke verhaal heeft. Mijn doel is om jou te helpen dat verhaal onder woorden te brengen, zodat jij je kunt concentreren op wat jij het allerbeste doet.

In plaats van te leren ‘schrijven’, leer ik je hoe je jouw verhaal, missie en diensten op een duidelijke en aantrekkelijke manier kunt presenteren. Ik help je bij het creëren van teksten die jouw doelgroep aanspreken en die hen aanzetten tot actie. Ik zorg ervoor dat jouw teksten de juiste boodschap overbrengen en de juiste sfeer uitstralen, zodat jij je zonder zorgen op andere belangrijke zaken kunt richten.

Ik geloof dat elk verhaal de moeite waard is om verteld te worden en ik wil jou helpen dat verhaal te vertellen. Door jou te helpen bij het opstellen van jouw webteksten, wil ik jou de ruimte geven om te groeien en te bloeien in jouw bedrijf. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw verhaal de aandacht krijgt die het verdient.

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.