Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Ben je druk met je webteksten maar twijfel je steeds over ‘wat’ je nou precies moet schrijven? Of weet je wel wat je moet schrijven, maar kun je de juiste woorden niet vinden? Wordt het af en toe ‘wollig’ of ‘wazig’ in je hoofd en vraag je je af hoe je ooit een duidelijk verhaal voor je klanten zult hebben? 

Mijn gouden tip: ‘sla alles even plat’ en werk vanuit de basis. 

Als je basis eenmaal staat, dan kun je jouw teksten meer ‘jou’ maken. Maar voordat je op dat punt bent, heb je een goed verhaal nodig waarmee je nieuwe klanten overtuigt van jouw waarde. Het is dus belangrijk dat je precies de juiste dingen zegt en het liefst ook nog in een – voor de lezer – prettige volgorde. 

Op je basis webpagina’s kun je vooral focussen op: 

Homepage: welk probleem los jij op voor mensen, wat krijgt iemand als ‘ie bij jou is geweest? 

Dienstenpagina: welk probleem lost jouw dienst op? Wat kost het? Hoe lang duurt het? 

Over mij pagina: waarom word je blij van je werk en wie ben jij? Wat is jouw verhaal en hoe zou je jezelf omschrijven? 

Dit is wel heel kort door de bocht natuurlijk, maar je moet ergens beginnen. Als je wilt stoppen met twijfelen dan is dit DE manier om je webteksten aan te vliegen. 

Op donderdag 23 en donderdag 30 maart neem ik je (live op een prachtige groene locatie) mee in het schrijven van je webteksten. Van A tot Z en stap voor stap. Na deze workshop heb jij je basis webteksten helemaal klaar én ben jij in staat om fijne klanten aan te trekken met krachtige blogs en social media content. 

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.