Meteen naar de inhoud
 

Bloggen is niet alleen super nuttig voor je zichtbaarheid op social media. Mijn advies is altijd om je blogs ook op je website te plaatsen. Gewoon in een ‘blog’ sectie of onder ‘nieuws’. Wat je hiermee creëert is dat de zoekmachines jouw website kunnen koppelen aan de onderwerpen waar je over schrijft. Dit betekent dat zoekmachines jouw website dus kunnen tonen aan mensen die zoeken naar de onderwerpen waar jij over schrijft. 1+1 is 2. Schrijf blogs over termen waar jouw klanten mogelijk naar zoeken of interesse in hebben. Als je deze op zowel je social media als je website plaatst verdubbel je je kansen!

Als je besluit om te gaan bloggen voor meer verkeer naar je website, kies er dan wel voor om te bloggen over specifieke onderwerpen. Wanneer je gaat bloggen over generieke termen of containerbegrippen dan doe je jezelf eigenlijk tekort. Er is veel concurrentie op dat soort termen, dus dan doe je waarschijnlijk veel moeite voor weinig resultaten.

Zou je willen weten hoe je slim, effectief en op een leuke en ontspannen manier kunt bloggen? Kijk dan even op mijn website! Link in bio!

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]