Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Heb je een nieuwe website en wil je graag een goede start maken met nieuwe, frisse webteksten? Of heb je wellicht nog oude teksten die je graag in een nieuw jasje zou willen steken? 

Copywriter inhuren bij KrachtigeTeksten.nl 

Ik vind het super belangrijk dat teksten ‘echt krachtig’ zijn. Daarmee bedoel ik onder andere dat je teksten in de eerste plaats gericht zijn aan je lezers. In de tweede plaats moeten je teksten uiteraard geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat nieuwe klanten jouw praktijk of bedrijf beter kunnen vinden. 

Als copywriter focus ik verder op een prettige leesbaarheid, bondige zinnen en natuurlijk op actie! Je wilt natuurlijk dat jouw bezoekers ook daadwerkelijk contact met je opnemen of bijvoorbeeld je ebook downloaden. 

Krachtige teksten laten schrijven

Wil je krachtige teksten laten schrijven? Voor je website of je blog? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Je kunt me een appje sturen via het knopje rechts onderaan deze pagina. Natuurlijk kun je ook meteen een offerte aanvragen. 

Offerte voor webteksten aanvragen

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.