Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Wil je zelf aan de slag met het schrijven van de webteksten voor jouw praktijk? Als copywriter is het onhandig om te zeggen natuurlijk, maar GOED IDEE! Als ondernemer ken jij je klanten zó goed, dat je echt veel beter zelf weet hoe je jouw klanten het beste kunt benaderen. Nou kan een tekstschrijver natuurlijk uitstekend voor jouw klanten schrijven op basis van een briefing, maar mijn ervaring is dat dat laatste nogal eens een probleem vormt.

Wil je een goede start maken met het schrijven van de webteksten voor jouw praktijk of bedrijf?

Stappenplan voor webteksten

Download dan allereerst mijn stappenplan voor krachtige webteksten voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk

Gratis online training: webteksten schrijven / blogs schrijven

En meld je gratis aan voor mijn online trainingen. Deze trainingen zijn live en bieden zoveel waarde dat ik er eigenlijk geld voor zou moeten vragen :).

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.