Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Heb je net een tijd gewerkt aan een social media post en tóch niet gepubliceerd? Waarom niet? Wat gebeurt er met je als je besluit om deze weloverwogen berichten voor jezelf te houden? En wat was je intentie toen je eraan begon?

Durf je je bericht uiteindelijk niet te posten omdat je bang bent voor de reactie van anderen? Of denk je dat je bericht misschien niet professioneel overkomt? Of juist té professioneel en misschien wel te commercieel? Ben je bang voor negatief commentaar? Herkenbaar?

Mijn tip voor iedereen die met regelmaat tijd zit te verdoen aan het maken van berichten en ze dan vervolgens niet post: ?

1️⃣ Maak een contentstrategie voor minimaal een maand. Zo weet je precies wanneer je iets moet schrijven en waarover. Je kunt dit natuurlijk heel gedetailleerd voor jezelf bepalen van te voren, maar je kunt ook met thema’s werken.

2️⃣ Houd tijdens het schrijven jouw klanten in gedachten. Wij willen zij lezen? Alle anderen zoals familie, vrienden en conculega’s doen er niet toe. Als jij social media inzet voor het connecten met nieuwe klanten, dan is dat het enige waar je je content op richt. Dit maakt het ook veel eenvoudiger om goede content te bedenken. Je kan jouw klanten tenslotte altijd wel ergens mee helpen.

3️⃣ Houd in gedachte dat alle comments die je ontvangt, positief en negatief waardevolle informatie bevatten over jouw contentstrategie voor de volgende maand. Vaak kun je uit reacties al nieuwe onderwerpen halen.

? Denk je nu, “ja, ik zit te vaak tijd te verdoen aan posts die ik vervolgens niet plaats”…… Stuur mij even een DM of mail mij op linda@KrachtigeTeksten.nl. Ik help je graag in de vorm van persoonlijke content coaching, maar ik heb ook verschillende workshops waar je misschien mee geholpen bent. Ik adviseer je graag!

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.