Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Als holistisch therapeut wil je natuurlijk dat je website duidelijk en aantrekkelijk is voor potentiële klanten. Het is belangrijk om je webteksten zo concreet mogelijk te maken, zodat jouw boodschap helder overkomt en mensen begrijpen wat jij te bieden hebt. Hieronder vind je een paar tips om je webteksten concreter te maken.

Schrijf over het resultaat van jouw behandelingen

In plaats van alleen te beschrijven wat je doet als holistisch therapeut, is het belangrijk om te laten zien wat het resultaat kan zijn voor de cliënt. Bijvoorbeeld door te schrijven over hoe je klanten hebt geholpen om van bepaalde klachten af te komen, zoals stress of angst. Dit maakt het concreter en aantrekkelijker voor potentiële klanten.

Gebruik voorbeelden en reviews

Het gebruik van voorbeelden en reviews op je website kan helpen om je boodschap te versterken. Hierdoor kunnen potentiële klanten zien hoe anderen jouw behandeling of coaching hebben ervaren en wat voor resultaten ze hebben behaald. Dit kan hen overtuigen om ook voor jouw diensten te kiezen.

Focus op voordelen van holistische therapie

In plaats van alleen te beschrijven wat je doet en hoe je dat doet, is het belangrijk om te laten zien welke voordelen jouw diensten bieden. De ‘rooskleurige toekomst’. Denk aan: dat je klanten meer ontspannen zullen zijn na een behandeling of dat ze beter om kunnen gaan met stress. Dit kan potentiële klanten helpen om te begrijpen wat ze kunnen verwachten en waarom ze voor jou moeten kiezen.

Gebruik actieve zinnen

Bij het schrijven van webteksten is het belangrijk om actieve zinnen te gebruiken in plaats van passieve zinnen. Actieve zinnen zijn directer en maken de boodschap meer concreet en krachtiger. Bijvoorbeeld: “Ik help je om te ontspannen”, in plaats van “Er wordt gewerkt aan het bereiken van ontspanning”.

Maak gebruik van testimonials

Testimonials zijn krachtige middelen om potentiële klanten te overtuigen van de waarde van jouw diensten. Door het gebruik van testimonials kunnen bezoekers van je website zien hoe anderen jouw behandeling of coaching hebben ervaren en welke resultaten ze hebben behaald. Zorg er wel voor dat de testimonials authentiek zijn en dat je de toestemming hebt om ze te gebruiken op je website.

Succes!

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.