Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

En dan ‘kennen’ we elkaar pas een kwartier :-). Dit is toch wel het mooiste compliment dat ik als copywriter met enige regelmaat krijg. Tegelijkertijd – ik rationaliseer graag- is dit ook volkomen logisch. Omdat je zelf zo lang hebt zitten staren naar je beeldscherm en hebt zitten muggenziften op losse woorden, ben je het complete plaatje van ‘wie ben jij’ kwijtgeraakt. Nou ja, het is er nog wel maar hebt het niet meer helder.

En daar help ik dan weer graag bij. Is het voor jou even niet helder wie je als ondernemer precies bent? Hoe je graag op de kaart wil staan en hoe je dat vervolgens ook kunt uitdragen naar potentiële klanten? Laat mij je daarbij dan helpen. Stuur mij even een berichtje, dan kijken we samen hoe je het beste geholpen bent.

 

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.