Meteen naar de inhoud
 

Wil je graag meer klanten ‘binnenhalen’ met je website? Check dan of deze punten in orde zijn en verbeter ze anders meteen.

👉Tip 1: Check je basis webteksten: zijn deze klaar? Is helder wie zich aangesproken moeten voelen? En geldt dat voor je homepage én je dienstenpagina’s? En is je aanbod helder? Noem je ergens de term ‘ik zet je in je kracht?’ Of ‘zit je niet lekker in je vel?’……. Dan heb je werk te doen. Maak concreet wat je voor iemand oplost en wat het toekomstperspectief daardoor wordt. (Los je hoofdpijn op? Of zorg je dat iemand weer met de kleinkinderen kan spelen en zich daardoor gelukkiger voelt?)
 
 
👉Tip 2: Staat er in iedere tekst een mogelijkheid om contact op te nemen, om klant te worden of om een weggever aan te vragen? Zo nee, zet die erin! Mensen gaan niet zoeken naar een knop.
 
 
👉Tip 3: Zijn je webteksten erg langdradig? Maak ze dan korter. Vind je dat lastig? Hak je teksten dan in elk geval op in alinea’s en geef iedere alinea een duidelijke tussenkop. Niet mee wachten: mensen lezen geen lange lappen tekst.
 
 
👉Tip 4: Ook korte teksten hak je op in alinea’s. Geef iedere alinea een tussenkop die de alinea samenvat. Zo kunnen ook mensen die niet lezen je boodschap ontvangen.
 
 
👉Tip 5: Zijn je diensten duidelijk? Check ook of je meerdere diensten aanbiedt op één pagina. Mensen weten dan vaak niet wat ze moeten kiezen. Daarnaast is het belangrijk dat het vooral heel duidelijk wordt welk probleem jouw dienst oplost. Wat krijgen mensen ervoor terug? De methode die je toepast om dit te realiseren mag maar 20% van je tekst in beslag nemen!
 
 
🍀Succes!

 

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]