Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

De bouwstenen voor je basis webteksten

Mini-Workshop

Worstel jij al een tijdje met de webteksten voor jouw praktijk? Zit je regelmatig naar een leeg Word-documentje te staren maar lukt het je niet om jouw diensten en jouw verhaal onder woorden te brengen? Deze Mini-Workshop gaat je ENORM helpen om je TEKSTEN EIN-DE-LIJK AF TE MAKEN!

Je bent een tijdje geleden begonnen met je eigen praktijk, maar je bent nog bezig met je website. Je webteksten zijn voornamelijk het probleem. Je loopt steeds vast, of weet niet waar je moet beginnen. En dat is zonde, want je website kan een fantastisch visitekaartje voor je zijn!

Je hebt inmiddels meerdere pogingen gedaan om je teksten zelf te schrijven, maar je bent al een aantal keer opnieuw begonnen. Of je hebt er heel hard over nagedacht om vervolgens te besluiten dat je deze klus nog wel even zou uitstellen…. :-). 

Vroeg of laat gaat die website van pas komen. Je wilt natuurlijk niet voor eeuwig mensen uit je netwerk blijven helpen. Je buurvrouw, je tante, je moeder… Het is natuurlijk geweldig dat zij je steunen tijdens de start van je praktijk, maar je wilt ook klanten ‘van buiten je eigen netwerk’ gaan aantrekken. Tenminste, als jouw praktijk en je inkomsten belangrijk voor je zijn. 

Je bent nu op het punt dat je je beseft dat je het zonder hulp niet gaat redden. Je weet al dat je dan weer gaat vervallen in ‘worstelen met woorden’, in je perfectionisme of in twijfels. 

Het is tijd dat je actie onderneemt en begint bij het begin. Het schrijven van je basis webteksten kan heel eenvoudig zijn als je weet wat je aan het doen bent.

Het punt dat je een beetje gefrustreerd raakt als je aan je website denkt is aangebroken. Je hebt eigenlijk ook gewoon niet zoveel zin meer om te schrijven. Je bent er klaar mee. Je zou die teksten liever gisteren dan vandaag af hebben. 

Ben jij dit? ☝️

Dan is deze Mini-Workshop ‘De bouwstenen voor je basis webteksten’ voor jou!

In deze Mini-Workshop van 2 uur neem ik je mee in het schrijven van je homepage, je ‘Over mij’ pagina en je dienstenpagina’s. 

Handig om voor te bereiden:

Het is handig als je jouw doelgroep helder hebt en dat je jouw aanbod scherp hebt. Hoe beter je de basis van je eigen praktijk al kent en op orde hebt, hoe makkelijker het is om krachtige webteksten te schrijven. 

Hoe ziet deze Mini-Workshop eruit?

Deze workshop vindt plaats via Zoom. Het is gezellig als je je camera aanzet :). 

We werken in een klein groepje, dus er is ruimte genoeg om echt even in te zoomen op jouw praktijk en jouw vragen. 

Ik praat je van A tot Z en stap voor stap door het schrijven van je basis webteksten heen: dus je over mij pagina, je dienstenpagina’s en je homepage. 

Linda Noijens - herfst

Mijn kracht

Ik maak dingen eenvoudig. Hierdoor kun jij alles wat je nu in je hoofd hebt (of juist niet) helder op papier zetten. Ik stel je precies de juiste vragen om tot de kern te komen. Dit is soms confronterend, maar het helpt je altijd verder!

"Naar aanleiding van een gratis webinar heb ik de hulp van Linda ingeschakeld bij het schrijven van teksten voor mijn website. Wat een verademing dat er iemand is die mij hierbij kon helpen! En na elke sessie was er weer een tekst voor een pagina klaar. Linda is erg betrokken, denkt goed mee en weet zich goed in te leven in je doelgroep. Kom je er zelf niet helemaal lekker uit met je teksten? Twijfel niet langer maar schakel haar hulp in! Minder stress, en super snel resultaat."

Je hebt een fijne, heel positieve en rustige, maar directe energie. Leuk om met je te werken. Je hebt me enorm geholpen 🙂

Veelgestelde vragen

"Wat verrukkelijk laagdrempelig, leuk én to the point is de online workshop van Linda. Heerlijk om na maanden (jaren ... ) ploeteren op websiteteksten door Linda meegenomen te worden in Home - Over Mij - en Dienstenpagina's. Zo helder én krachtig! Zoveel minder hoofdbrekens en twijfels doordat je wéét wat je moet schrijven én weet dat je Linda mee kunt laten kijken. Ik ben fan en al verder dan ooit. Snel weer door. Dank je wel Linda!"

“Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda”