Meteen naar de inhoud
 

Ben je op zoek naar een tekstbureau voor het schrijven van nieuwe webteksten? Of wil je jouw bestaande teksten graag laten herschrijven? 

Welkom bij KrachtigeTeksten.nl!

Mijn naam is Linda Noijens. Ik ben copywriter en gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie, oftewel ‘seo-teksten’. 

Webteksten of SEO-webteksten laten schrijven

Bij mij heb je geen keuze. Lekker makkelijk :). Ik schrijf altijd in de eerste plaats aan je bezoekers. Je wilt immers dat zij overgaan tot actie en klant worden. Hiervoor moeten je webteksten op een aantrekkelijke, duidelijke en actiegerichte manier geschreven worden. 

In de tweede plaats optimaliseer ik -zonder extra kosten- jouw teksten meteen voor zoekmachines. Ik vind dit echt onderdeel van copywriting, dus dat hoort gewoon bij de klus. 

Webteksten voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. 

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk voor je dat jouw bedrijf of praktijk zo snel mogelijk beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Daarom maak ik je teksten altijd meteen SEO-proof. Je krijgt naast geoptimaliseerde webteksten ook altijd de meta titel en meta description aangeleverd. De meta titel en de meta description zijn de gegevens die je van een website ziet als je deze vindt in de zoekmachine. Super belangrijk dus dat deze er ook aantrekkelijk uitzien!

SEO-proof webteksten laten schrijven?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of vraag meteen je offerte aan. 

Offerte webteksten aanvragen

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]