Meteen naar de inhoud
 

Herken jij het ook, dat je niet tevreden bent met de webteksten die je nu online hebt staan. Omdat ze gewoon niet de juiste boodschap verkondigen en ze ook geen nieuwe bezoekers op je website opleveren?

Geen idee waar je moet beginnen met je webteksten

De reden dat webteksten vaak onderaan het prioriteitenlijstje belanden, en waarschijnlijk ook onderaan de jouwe, is omdat je er tegenaan hikt om ermee te beginnen. Je weet misschien überhaupt niet hoe jij jouw boodschap onder woorden moet brengen, laat staan dat je het op digitaal papier krijgt. Misschien heb je al eerder een poging gedaan en kwam je er – na een tijdje naar je beeldscherm staren – achter dat je gewoon niet weet wát je moet schrijven.

Worstel jij al een tijdje met deze vragen?

  • welke pagina’s heb ik nodig?
  • hoe breng ik mijn diensten onder woorden?
  • hoe spreek ik de juiste klanten aan en hoe maak ik ze enthousiast zodat ze in actie komen?
  • hoe maak ik er een mooie tekst van?

Van uitstel komt afstel en dat is héél onverstandig! Waarom??

Wanneer je het schrijven van je webteksten blijft uitstellen dan is één ding zeker: een voorsprong op je conculega’s zul je niet krijgen. Enerzijds niet omdat je zelf niet achter je boodschap staat en het totaalplaatje dus gewoon niet klopt. Zowel voor jouw klant niet als voor jou niet. Jouw blogs en social media zijn een mooie manier om jou te leren kennen. Wanneer potentiële klanten interesse hebben in jouw diensten en ze komen op jouw website waar een totaal andere ‘jij’ te zien is, dan verbreek je daarmee de connectie met jouw potentiële klant voordat deze goed en wel is opgebouwd.

Anderzijds gaat jouw praktijk of bedrijf nooit gevonden worden in de zoekmachines als jij geen webteksten publiceert en daar een paar simpele regeltjes op toepast.

Hulp bij het maken van je webteksten

Wil jij graag dat iemand je op weg helpt met je webteksten? Volg dan één van mijn workshops!

[activecampaign form=3 css=1]

Dit vind je misschien ook interessant:

[activecampaign form=3 css=1]