Meteen naar de inhoud
Linda Noijens Teksten & Communicatie
 

Verzand je in je eigen gedachten? Ben je te perfectionistisch? Of heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen? 

Misschien helpt deze tip je in elk geval om te starten, want die webteksten moeten toch een keer af?!

Het hoeft niet meteen perfect. Je website kun je (als het goed is..) zelf blijven aanpassen. Eigenlijk moet je website gewoon met je mee kunnen groeien. Je begint ‘ergens’, net als je avontuur om te starten als ondernemer. Toen ben je ook ‘ergens’ begonnen. Naar mate jij je ontwikkelt, ontwikkelen je webteksten ook. Het belangrijkste is om te beginnen. Het is nooit in één keer helemaal goed. En dat is prima. Plan een vast moment in je agenda in om jouw webteksten te herzien. Kies bijvoorbeeld voor elk kwartaal.

Als ondernemer ontwikkel je je continu, maar mijn ervaring is dat het makkelijker is als je terug kunt kijken op de grotere lijnen. Vaak zijn kleine details voor jou ingrijpend, maar ze zijn vaak niet zo relevant om terug te laten komen in je webteksten. Bovendien is het veel makkelijker voor jezelf als je even goed uit kunt zoomen, en dat kan vaak pas achteraf, als je ‘uit het moment’ bent. 

Heb je hulp nodig met je webteksten? Worstel je er al te lang mee en wil je er klaar mee zijn!? Plan dan nu jouw mini-workshop in. In een uur tijd maken wij samen één van jouw webteksten!

Tekstschrijver nodig? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook interessant:

Tekstschrijver nodig?

Ik help ondernemers en bedrijven om hun missie, identiteit en diensten te vertalen naar krachtige teksten en content. 

KrachtigeTeksten.nl 

Ik startte in 2017 als ‘KrachtigeTeksten.nl’ met SEO-copywriting en schrijfworkshops. De naam KrachtigeTeksten.nl heb ik losgelaten, je kunt mij nu vinden onder LindaNoijens.nl.